Makea meksikolainen
Agavesiirappi tulee Meksikosta siniharmaasta Agave Tequilana -kasvista.
Vaalean agavesiirapin tuotanto
Agavesiirappi valmistetaan agavekasvin sydämessä (piña) olevasta mehusta. Tämä mehu kuumennetaan ja tiivistetään siirapiksi. Kuumennuksen ja tiivistämisen asteesta riippuen tuloksena on vaaleasta tumman meripihkan väriseen siirappiin.
Agavesiirapin vaaleat käyttötarkoitukset
Agavesiirappeja käytetään sokerin korvikkeena, hunajan korvikkeena (vegaanien toimesta) ja erilaisissa myslipatukoissa sitojana. Vaalean värinen agavesiirappi on miedon ja lähes neutraalin makuinen, joten sitä käytetään usein herkän makuisissa ruoissa ja juomissa.
Agavesiirapin terveelliset ominaisuudet
Agavesiirappi on runsas fruktoosin lähde, jolla on matala glykeeminen indeksi. Tämä tarkoittaa, että kehosi käsittelee sitä hitaasti. Näin ollen agavesiirapin nauttiminen ei aiheuta verensokerisi nopeita vaihteluita. Kuitenkin liiallinen fruktoosin kulutus ei ole kovin terveellistä, joten käytä sitä kohtuudella.
Miksi pellavansiemen?
Pellavansiemen on omega-3-rasvahapon, jota kutsutaan alfa-linoleenihapoksi, lähde, joka auttaa ylläpitämään normaaleja veren kolesterolitasoja. Se on runsain ravinnollinen lähde tälle välttämättömälle rasvahapolle. Lisäksi pellavansiemen sisältää proteiinia, useita B-vitamiineja ja on erittäin rikas mineraaleissa, kuten tiamiinissa, magnesiumissa, kaliumissa ja fosforissa.
Pellavansiemenen sovellukset
Pellavansiemen on erittäin kuitupitoinen. Se on loistava lisä smoothieihin ja aterian korvikkeisiin ihmisille, jotka liikkuvat paljon tai haluavat lisätä painoaan.
Korkealaatuinen pellavansiemenproteiini jauhe GD vaaleankeltainen 33% BIO Pellavansiemenproteiini jauhe GD vaaleankeltainen 33% BIO VehGro:lta on biologisesti sertifioitu tuote, joka on korkeinta laatua. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on valmistettu ihmisen ja luonnon huomioon ottaen. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Meidän valitsemamme (BIO) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan ja usein myös pakataan Euroopassa. BIO-laatumerkki tarkoittaa 100% kontrolloitua biologista ja luotettavaa. Nämä ainesosat ovat siten taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokerista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki eurooppalaiset vaatimukset torjunta-aineista. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti.
Makea meksikolainen
Agavesiirappi tulee Meksikosta siniharmaasta Agave Tequilana -kasvista. Agavesta valmistetaan siirapin lisäksi myös köysiä, mattoja ja tequilaa.
Vaalean agavesiirapin tuotantoprosessi
Agavesiirappi valmistetaan agavekasvin sydämessä (piña) olevasta mehusta. Tämä mehu kuumennetaan ja tiivistetään siirapiksi. Kuumennuksen ja tiivistämisen asteesta riippuen syntyy vaaleasta tumman amberin väristä siirappia.
Vaalean agavesiirapin käyttötarkoitukset
Agavesiirappeja käytetään sokerin korvikkeena, hunajan korvikkeena (vegaaneille) ja erilaisissa myslipatukoissa sitojana. Vaalean värinen agavesiirappi on miedon ja lähes neutraalin makuinen, joten sitä käytetään usein herkullisissa ruoissa ja juomissa.
Agavesiirapin terveelliset ominaisuudet
Agavesiirapissa on paljon fruktoosia. Fruktoosilla on matala glykeeminen indeksi. Tämä tarkoittaa, että se käsitellään kehossa hitaasti. Hyödyllisyydestä…
Miksi pellavansiemenet?
Pellavansiemenet ovat Omega 3 -rasvahapon, alfa-linoleenihapon, lähde, joka auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa veressä. Se on runsain ravintolähde tälle välttämättömälle rasvahapolle. Lisäksi pellavansiemenet sisältävät proteiinia, erilaisia B-vitamiineja ja ovat erittäin rikkaita mineraaleissa, kuten tiamiinissa, magnesiumissa, kaliumissa ja fosforissa.
Pellavansiemenien käyttötarkoitukset
Pellavansiemenet ovat erittäin kuitupitoisia. Ne ovat loistava lisä proteiinipirtelöihin ja aterianvaihtoehtoihin ihmisille, jotka urheilevat paljon tai haluavat lisätä painoaan.
Päärynäpallot kuuluvat 'Williams Christ' -lajikkeeseen. Ne sopivat erinomaisesti hedelmäkakkujen, jälkiruokien, salaattien, jäätelön tai jopa hedelmäcocktailien ja hedelmäviinan koristeluun.